۳/۱۴/۱۳۹۲

تعداد از رسانه های خائین



گسترش و تنوع ارتباطات و وسایل ارتباط جمعی یکی ازمهمترین موضوعات اجتماعی بوده و بزرگترین پدیده ای که  به شدت و قوت زیاد به وجود اورنده ای تحولات بزرگ در بخشهای اقتصادی، سیاسی، و تکنولوژی مردم حساب می شود، رسانه می باشد.
 از جهت دیگر باورمندی، اخلاق، رفتار و گفتار مردم نیز به شدت تحت تاثیر بر نامه ها و نشرات رسانه ها قرار می گیرد . اما در افغانستان رسانه ها به حد بلوغ نرسیده و قوانین رسانه داری را مراعات نکرده و پا را از چهار چوب قانون رسانه داری بیرون گذاشته است. توهین، دامن زدن به مسائل قومی و زبانی و بی عفتی در نشرات رسانه ها، اعتبار رسانه داری را به شدت پاین آورده است.
خیلی از حوادث نا گوار در کشور توسط رسانه ها دامن زده می شود. ترویج انواع و اقسام برنامه های ضد ارزشی و نا بکار، خدشه دار شدن آزادی بیان و ضربه زدن به دموکراسی، از جمله دست آوردهای رسانه ها در افغانستان می باشد. بعضی از رسانه ها مدت ظهور می کند و صدها موارد اختلاف افگنی را به وجود آورده و در مراحل شرم آور اجتماعی  و اخلاقی نیز جای پا می گذارند و خود شان سقوط می کنند.
امروز تعداد از رسانه ها و رسانه گران آن مسؤلیت مقدس خبر رسانی و اطلاع رسانی خویش را ادا نکرده و آله ی دست سیاست گزاران و تجاران قرار گرفته است. تعداد از رسانه ها به عنوان آله دست از آستین خراب کاران و دحشت افگنان بیرون آمده و در پشت دروازه های شهر در آبخور دشمنان افغانستان استخوان می ریزد.
انتظار می رود که رسانه گران و خبر نگاران فراتر از قوم و قبیله گرایی و فکرکرده و برای بهبودی اوضاع اقتصادی و فرهنگی جامعه تلاش نمایند. از واقعیت ها باید چشم پوشی نکرده و رویداد ها را مستند سازی نماید و نگذارد نقطه های حساس تاریخی در پشت ابر های ظلمانی قوم گرایی و منطقه گرایی خاک بخورد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

سلام دوست عزیز:با نظریات خوددرخلوت پورهیاهوی فکرم خوش آمدی .اگرغبارغریبی ام ازخوشی هایت نمی کاهد با نظریات خود کمکم کن تا با ویرایش ونشرمطالیب درکوچه های خاطراتم قدم بزنیم ومن عظرآشنائیت راحس کنم دوست شما (داودناظری)